Tarieven

Kennismaking

Intakegesprek

Kindercoaching

Oudergesprek

Schoolobservatie of instantie

(Bijv: bezoek aan school of andere instantie)

30 minuten

90 minuten

60 minuten

90 minuten

90 minuten

Gratis

€45

€55

€65

€47,50

Pakketkorting van 122 euro in vast traject


8 x kindercoaching a 55 euro van 60 min

2 x oudergesprek a 65 euro van 90 min

1 x observatie school/instantie a 47,50 van 90 min


Totaal 495 euro (mogelijk in drie termijnen van 165 euro)

Vergoeding

In de meeste gevallen wordt kindercoaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

In sommige gevallen kan kindercoaching betaalt worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Op de site van www.zorgwijzer.nl kunt u zien of jullie situatie in aanmerking komt voor een PGB en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Voor het aanvragen van een PGB kunt u contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.

Belasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

Doorverwijzing

Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.

Betaling van nota’s

Ik stuur u na elke coachingsessie (of als u voor een pakket kiest, na het intakgesprek) een nota toe per e-mail. Deze nota dient binnen 14 dagen overgemaakt te worden.